субота, 25 березня 2017 р.

Флешмоб «Тризуб – це Україна»

Наш герб — тризуб, 
Це воля, слава й сила; 
Наш герб — тризуб. 
Недоля нас косила,
Та ми зросли, ми є,
Ми завжди будем, 
Добро і пісню несемо
Ми людям.

       У зв’язку з останніми подіями в світі постала гостра проблема у відсутності ідентифікації українських національних символів за кордоном. Через недостатню поінформованість світової спільноти про національну символіку України, виникла проблема ототожнення традиційних українських національних символів з символами ультраправих рухів. Такий стан речей дозволяє окремим політичним та громадським силам за кордоном використовувати українську символіку в цілях негативної пропаганди, що в свою чергу призводить до дезінформації громадськості за кордоном про поточний стан справ в Україні.
          З цього приводу Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій та міжфракційне депутатське об’єднання "Співпраця: Україна-Діаспора" оголосили флешмоб "Тризуб це Україна" ("Trident is Ukraine"). Основною метою флешмобу є поширення поінформованості закордонної спільноти стосовно українських національних символів.
          На підтримку України до акції приєднались учні 2 класу Дубовиківської СЗШ. Вони роздрукували плакат з гаслом акції "Тризуб це Україна" або "Trident is Ukraine" та зробили горизонтальне фото. 

Немає коментарів:

Дописати коментар